torsdag den 25. april 2013

Ugens album: Sailing Soul(s)

Jhené Aiko er blevet nævnt op til flere gange her på bloggen (HER og HER), og det er der en helt naturlig årsag til: Aiko er en kvinde, man bør lægge mærke til på fremtidens R&B-scene. Hendes spæde, blide stemme byder op til en sfærisk omgang R&B, der brydes af stramme produktioner og tunge beats. 
I foråret 2011 smed Aiko mixtapet "Sailing Soul(s)" på gaden, der bød på et væld af gæsteoptrædender fra flere prominente navne, heriblandt Drake, Kendrick Lamar, Kanye West og Miguel. Sikke et lineup! 
Albummet er i den grad repræsentativt for de nye tendenser inden for R&B-genren, nemlig mere eksperimenterende produktioner og alternative vokalarrangementer. Jeg kan lide, hvad jeg hører. Mon I også kan? Det kan I selv tage stilling til via DETTE LINK, hvor det via Jhené Aikos egen hjemmeside kvit og frit er muligt at downloade det fulde mixtape. Læg særligt mærke til numrene Sailing NOT Selling (med rap af Kanye West) og My Mine, der må kategoriseres som mine favoritter - i stærk konkurrence med Hoe, der gæstes af Miguel og Gucci Mane. Tjek det dog ud!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

nRelate