onsdag den 24. april 2013

R&B-godte tilbage efter syv års fravær

Sidst, vi hørte fra Cassie, var helt tilbage i 2006, hvor sangerinden, der i mellemtiden har ernæret sig som skuespiller og særligt model, udgav et selvbetitlet debutalbum. Siden har der været stort set stille rent musikalsk fra sangerinden, hvis signatur ved genkomsten er blevet hendes glatbarberede hår i højre side og et sødmefuldt ydre. Stemmen er ikke Cassies force, det er derimod hendes attitude og evne til at omgive sig med dygtige producere, der formår at kreere lækre, sexede og attitudefyldte tracks for hende. Man er vel heller ikke kæreste med Sean 'Diddy' Combs for ingen ting?
Nå, men hvad gør man så, når man har været fraværende fra musikscenen i næsten et årti? Man følger den nye og ganske succesfulde trend: lægger sit mixtape på nettet til gratis download. Det er lige netop, hvad Cassie har gjort med mixtapet "RockaByeBaby", der ligger frit tilgængeligt på DatPiff lige HER.
Cassie er sluppet ganske hæderligt fra udgivelsen, der dog ikke er revolutionerende for R&B-scenen, men derimod ganske effektivt benytter sig af de trends, der pt. hersker inden for denne genre. Særligt numrene Paradise, der har Wiz Khalifa med på rap, og Numb, der har gæsterap af Rick Ross, er ganske velproducerede. Sidstnævnte bringer mindelser om sfærisk og mere nyskabende R&B á la Jhené Aiko. Klart et af mixtapets stærkeste tracks, der i øvrigt følges fornemt til dørs med en lækker video, I kan nyde neden for.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

nRelate