tirsdag den 21. maj 2013

Mød queer-rapperen Le1f

Er der nogen af jer, der har stiftet bekendtskab med New Yorks queer-rap før? Well, indtil for nylig havde jeg ikke. New York er jo front forward, når det gælder udvikling på flere forskellige parametre, og nu er der altså blomstret en homoseksuel rapscene frem i den mægtige bys gader.
En af de mest fremtrædende kunstnere her er Le1f, der med mixtapet "Dark York" fra april sidste år satte sit navn på rapscenens verdenskort. Hans stil er elektronisk, mørk, mumlende, eksperimenterende og ret anderledes. Nu er han så tilbage med et nyt nummer, Spa Day, hvor hans mørke, mumlende rap endnu engang svæver hen over et af hans uortodokse, elektronske beats. Som altid med Le1f er videoen hertil ganske lummer og semi-homoerotisk og fuld af mennesker med løjerlige frisurer og ditto påklædning.


Tjek evt. også nummeret Soda ud, som Le1f udsendte sidste år sammen med produceren Boody. Nummeret er ganske specielt, og jeg ved sgu egentlig ikke rigtig, om jeg kan lide det. Til gengæld er jeg ret hooked på videoen, som er crazy, farverig og helt sin egen.


Er du blevet nysgerrig efter at høre mere til denne noget alternative hiphop-kunstners univers, så kan "Dark York" downloades via dette link.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

nRelate